Telenet diensten voor Assenede

Woon je in Assenede? Dan kan je terecht bij Telenet Center Bekatel voor alle Telenet diensten en producten mét persoonlijke service en advies. 

Nieuwe aansluiting of verhuis van aansluiting voor internet, telefonie, mobile telefonie of tv in Assenede

Ga je verhuizen, alleenwonen of samenwonen in Assenede? Neem dan contact op of kom even langs bij Telenet Center Bekatel. Wij regelen je verhuis of nieuwe aansluiting van A tot Z? We adviseren je bij de keuze van het meest geschikte abonnement op basis van je (nieuwe) gezinssamenstelling, zodat je optimaal kan genieten van onze diensten aan een voordelig tarief. We regelen de afspraak met een technieker, of bezorgen je de nodige toestellen voor een doe-het-zelf installatie.

Meer weten? Neem contact op voor meer informatie!

Advies bij de keuze van een abonnement in Assenede

Woon je alleen, met twee of heb je een gezin?  Ben je een fervente streamer of gebruik je het internet slechts sporadisch? Er zijn vele factoren die de keuze van een abonnement beïnvloeden. Weet je niet zeker welk abonnement het meest interessant is? Dan helpen wij je graag verder bij de keuze van de formule die het best past bij jouw situatie. Wil je graag laten nakijken of je kan besparen op je huidige telecomfactuur, ongeacht van je huidige provider? Dan helpen we je graag verder!

Meer weten? Neem contact op voor meer informatie!

Problemen en storingen in Assenede

Functioneert je internetaansluiting in Assenede niet naar behoren? Is je modem aan vervanging toe of kan je niet meer telefoneren? Dan kan je ons team steeds contacteren:

  • Contacteer ons team in Aalter
  • Contacteer ons team in Ertvelde

Of gebruik het onderstaande formulier om meer informatie te bekomen

Abonneren op RSS - Assenede