Samsung Galaxy Z Flip 3 128GB Black

€ 1 049,00
€ 799,00
Beknopte specificaties
Beeldschermdiagonaal: 
6,70"
Opslagcapaciteit: 
128GB
Batterijcapaciteit: 
3300mAh
Hoofdcamera resolutie: 
12MP

 

De Galaxy Z Flip3 maakt dankzij zijn unieke, vouwbare design en zeer compact formaat meteen een statement. Dankzij de Flex Mode is hij neerzetbaar en verricht hij topprestaties voor iedereen die actief is op social media. Handsfree videobellen? Geen probleem! Die selfiegroepsfoto zonder statief? Lukt meteen! Dankzij de Low Light Camera neem je ook de beste foto’s in omstandigheden waarbij er weinig licht is. De Galaxy Z Flip3 is bovendien verkrijgbaar in vier modieuze kleuren: Cream, Phantom Black, Green & Lavender.

A new way of expression, capturing & socializing

Ontdek met de Galaxy Z Flip3 nieuwe manieren om de meest spraakmakende momenten van je leven vast te leggen en te delen. Dankzij het trendy ontwerp, uitgebreide camerafunctionaliteiten en krachtige hardware valt de nieuwe vouwbare Samsung smartphone zeker in de smaak bij jonge trendsetters zoals vloggers, tiktokkers en andere influencers, of ze nu actief zijn in de sport-, muziek-, tv- of modewereld. 

De Galaxy Z Flip3 kan tegen een stootje dankzij zijn Armor aluminium behuizing en ultrasterk Gorilla Glass Victus, hij is ook hermetisch afgesloten en daardoor volledig waterdicht (IPX8). Perfect voor outdoorgebruik! Een andere kenmerkende feature is het 1.9” cover display, dat 4x groter is dan dat van de voorganger van de Galaxy Z Flip3, de Galaxy Z Flip.

Uitgebreide specificaties

Camera
Ingebouwde flitser: Ja
Hoofdcamera: Triple
Hoofdcamera resolutie: 12MP
Selfiecamera resolutie: 12MP
Connectiviteit
Besturingssysteem: Android 10
Datanetwerk: 5G
Dual SIM: Ja
SIM-kaart type: Nano SIM
Wifi: Ja
Bluetooth: Ja
NFC: Ja
GPS-functie: Ja
Weergave
Beeldschermdiagonaal: 7"
Schermresolutie: 2640x1080
Touchscreen: Nee
Geheugen
Opslagcapaciteit: 128GB
RAM-geheugen: 8GB
Extra info
Batterijcapaciteit:
3300mAh

Verzekering tegen schade en diefstal

Geniet zorgeloos van je nieuwe toestel met onze vernieuwde serviceplannen. 
Vanaf € 6,99 per maand is uw toestel beschermd tegen volgende zaken:

 • Beschadiging
 • Val-, stoot- en waterschade
 • Elektronische en mechanische schade
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstal en beroving
 • Misbruik telefoonkosten en data na diefstal

Je kan deze verzekering afsluiten tijdens of na de aankoop van uw toestel. Vraag meer info in uw winkelpunt.

Actievoorwaarden

 • Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.
 • Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, Telenet TV, vaste telefonie of mobiele telefonie (uitgezonderd prijs volgens verbruik) uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de "Telenet-Diensten"). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.
 • Bij aankoop van een toestel, via deze website of in een Telenet Center, krijgt de klant de vermelde korting.
 • De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.
 • Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

Reserveer dit toestel

Ben je Telenet-klant en heb je interesse in dit toestel? Dan kan je het hier alvast reserveren! We leggen het dan voor je klaar in de winkel naar keuze of verzenden het naar je thuisadres.

Bij levering aan huis dient de betaling vooraf te gebeuren. Je ontvangt hiervoor de volgende werkdag een e-mail met een link naar onze betaalpagina. Na ontvangst van de betaling wordt het toestel opgestuurd.

Bij afhaling in de winkel wordt het toestel vanaf de volgende werkdag gereserveerd gedurende 5 werkdagen. De betaling gebeurt ter plaatse bij de afhaling.